بهترین دارو برای سرفه خشک | برای سرفه خشک چی بخوریم؟

برای سرفه خشک چی بخوریم؟

سرفه خشک یکی از شایع‌ترین مشکلات تنفسی به شمار‌ می‌رود که می‌تواند برای افراد بسیار آزاردهنده باشد و در برخی موارد سبب اختلال در زندگی اشخاص خواهد شد. برخلاف سرفه‌های خلطی سرفه خشک با خلط همراه نیستند. این نوع سرفه معمولاً به دلیل عوامل مختلفی مانند بیماری‌های ویروسی، برونشیت، سرماخوردگی وآنفولانزا، تب یونجه، بازگشت اسید معده به مری، مصرف برخی از داروها، آلرژی‌ها، آسم و یا حتی استرس و اضطراب ایجاد می‌شود. هنگام مراجعه به پزشک بسیاری از افراد این سوال را دارند که برای سرفه خشک چی بخوریم؟

 

برای درمان سرفه خشک، انواع داروهای مسکن و ضد سرفه در دسترس هستند. این داروها معمولاً بر پایه ترکیباتی مانند استامینوفن، دیفن هیدرامین و دکسترومتورفان فرموله شده‌اند. یکی از موثرترین‌راه‌های درمان سرفه خشک داشتن بهترین قرص برای سرفه خشک در منزل بوده که پیشنهاد ما به شما مگافن روز و شب است.

در صورت بروز هرکدام از علائم به همراه سرفه خشک مانند خونریزی، خستگی و بی‌حالی شدید، طولانی شدن بیش از چند هفته و کاهش وزن فورا به پزشک متخصص مراجعه بفرمایید.

بهترین انواع قرص برای سرفه خشک

برای سرفه خشک چی بخوریم؟

همان‌طور که گفته شد اولین پرسش مراجعه‌کنندگان این است که برای سرفه خشک چی بخوریم؟ به منظور بهبود و درمان سرفه خشک ابتدا باید علت این عارضه شناسایی شود. پس از اینکه با تشخیص پزشک متخصص علت سرفه خشک مشخص شد می‌توان به صلاحدید وی یکی از روش‌های دارو درمانی و درمان‌های خانگی را در پیش گرفت. در ادامه در خصوص روش‌های مذکور برای درمان سرفه خشک توضیح اجمالی خواهیم دارد.

درمان برای سرفه خشک به روش‌های خانگی

یکی از انواع درمان برای سرفه خشک روش‌های خانگی به شمار می‌روند. این روش در صورتی که سرفه‌ها خفیف باشند می‌تواند تاثیرگذار بوده و سبب کاهش و تسکین سرفه خشک شود. در ادامه به طور خلاصه برخی از روش‌های درمان برای سرفه خشک به صورت خانگی را اعلام خواهیم کرد:

  • بخور گرم به همراه چند قطره اکالیپتوس مانند آب روی آتش عمل می‌کند و از خشکی گلو که یکی از عوامل بروز سرفه خشک به حساب می‌آید جلوگیری می‌نماید.
  • ترکیب آب‌ لیمو و عسل بهترین دارو برای سرفه خشک به روش خانگی محسوب می‌شود. عسل به واسطه خواص ضدالتهابی و ضد باکتریایی که دارد منجر به تسکین و بهبود سرفه خشک خفیف خواهد شد.
  • دمنوش‌های گیاهی مانند دمنوش آویشن و دمنوش زنجبیل می‌تواند یکی از انواع بهترین دارو برای سرفه خشک به روش خانگی به شمار رود و با خواص ضد التهابی که زنجبیل دارد منجر به کاهش التهاب در گلو شود.
  • تقویت سیستم ایمنی، ورزش، مصرف ویتامین‌ها و مکمل‌ها، بهبود تغذیه و تغییر سبک زندگی (اجتناب از دودها مانند سیگار، قلیان و دیگر آلاینده‌ها) می‌تواند از بروز سرفه خشک جلوگیری نماید.

درمان برای سرفه خشک به روش خانگی معمولا با گیاهانی نظیر زردچوبه (خواص ضد التهابی، ضد باکتریایی و ضد ویروسی)، زنجبیل، ریشه گل ختمی، نعناع، اکالیپتوس، آویشن، ریشه شیرین بیان، عسل و لیمو ترش به راحتی قابل انجام است.

درمان سرفه خشک به روش دارو درمانی

یکی از متداول‌ترین انواع درمان برای سرفه خشک، روش دارو درمانی بوده که به تشخیص پزشک داروهای تجویزی و یا بدون نسخه هستند. داروهای تجویزی می‌توانند شامل کدئین با خاصیت ضدسرفه‌ای قوی و کورتیکواستروئیدها برای کاهش التهاب گلو به عنوان بهترین قرص برای سرفه خشک تجویز گردند. داروهای بدون نسخه و یا OTC یکی دیگر از انواع درمان سرفه های خشک محسوب می‌شوند که فرمولاسیون این داروها اغلب دارای ترکیب استامینوفن با خاصیت ضدالتهابی و دکسترومتورفان با خواص ضدسرفه است.

دارو درمانی سرفه خشک

موثرترین و بهترین دارو برای سرفه خشک

دکسترومتورفان نامی آشنا برای اغلب افرادی که همیشه با سرفه‌ خشک دست و پنجه نرم می‌کنند، به شمار می‌رود. داروهای ضد سرفه در اکثر مواقع حاوی یک ماده فعال به نام دکسترومتورفان هستند که این ماده به طور مستقیم مرکز سرفه را هدف می‌گیرد و رفلکس سرفه را مستقیما سرکوب می‌کند. استفاده از ماده اولیه دکسترومتورفان (Dextromethorphan) در ترکیبات داروها با کاهش تعداد دفعات و شدت سرفه به نوعی یک درمان سرفه خشک محسوب می‌شود. دکسترومتورفان در اشکال مختلفی مانند قرص، کپسول و شربت برای استفاده راحت‌تر در سراسر جهان تولید می‌گردد.

در زمان‌هایی که فرد دچار سرماخوردگی و یا آلرژی می‌شود با توجه به اینکه گلو هم خشک می‌شود می‌تواند از آنتی‌هیستامین‌ها برای درمان سرفه خشک استفاده نماید. دیفن‌هیدرامین (Diphenhydramine) به کاهش تحریک گلو کمک می‌کند و دارای خواص آرام‌بخش بوده که یک داروی سرفه خشک به شمار می‌رود. از آن‌جایی که یکی از علت‌های سرفه خشک می‌تواند آلرژی باشد کلرفنیرامین که اغلب در داروهای شبانه فرموله می‌شود برای درمان سرفه خشک یک راه‌حل کارآمد در نظر گرفته می‌شود.

انواع ضد احتقان مانند سودوافدرین (Pseudoephedrine) و فنیل‌افرین (Phenylephrine ) یکی دیگر از مواد فعالی هستند که در داروها به عنوان راهی برای درمان سرفه خشک محسوب می‌شوند. این ضد احتقان‌ها با کاهش التهاب‌ها به درمان سرفه خشک کمک می‌کنند. ایپوئیدهایی مانند کدئین می‌توانند با تاثیر بر مرکز سرفه در مغز، آستانه تحریک آن را بالا برده و به درمان سرفه خشک بپردازند.

مسکن‌های درد مانند استامینوفن و ایبوپروفن با کاهش التهاب یکی از اقسام بهترین دارو برای سرفه خشک شناخته می‌شوند. بنابراین به طورکلی می‌توان گفت بهترین قرص برای سرفه خشک باید شامل موارد زیر باشند:

  • دکسترومتورفان
  • فنیل افرین
  • استامینوفن
  • سودودوافدرین
  • دیفن هیدارمین

همان‌طور که گفته شد فنیل افرین و دکسترومتورفان  بهترین دارو برای سرفه خشک هستند و ترکیب این ۲ ماده فعال می‌تواند تاثیر بسیار زیادی برای درمان سرفه خشک داشته باشد. اگر همچنان سوال شما این است که برای سرفه خشک چی بخوریم؟ باید به طور مستقیم به قرص مگافن روز و شب اشاره کنیم. این محصول دارویی با ترکیباتی که دارد علاوه بر تسکین درد و تب به عنوان بهترین قرص برای سرفه خشک توسط متخصصین معرفی می‌شود. در ادامه به بهترین قرص برای سرفه خشک به طور کامل خواهیم پرداخت.

بهترین قرص برای سرفه خشک

قرص روز و شب از سبد مسکن درد مگافن از نظر متخصصین بهترین قرص برای سرفه خشک شناخته شده است. اما چرا از این محصول دارویی به عنوان بهترین دارو برای سرفه خشک یاد می‌کنند؟ بسته‌های قرص مگافن روز و شب حاوی ۲۴ عدد قرص به رنگ‌های زرد و آبی بوده که رنگ زرد (قرص روز) حاوی ۵۰۰ میلی‌گرم استامینوفن، ۵ میلی‌گرم فنیل‌افرین و ۱۵ میلی‌گرم دکسترومتورفان است. رنگ آبی قرص‌یهای ‌های روز و شب مگافن به منظور استفاده در شب فرموله شده که حاوی ۵۰۰ میلی‌گرم استامینوفن، ۵‌میلی‌گرم فنیل‌افرین، ۱۵ میلی‌گرم دکسترومتورفان و ۲ میلی‌گرم کلرفنیرامین هستند.

همان‌طور که گفته شد ماده فعال دکسترومتورفان با خواصی که دارد بهترین دارو برای سرفه خشک شناخته می‌شود. به طور کل می‌توان گفت قرص روز و شب مگافن برای تسکین تب و درد ناشی از سرماخوردگی و آنفولانزا، رفع احتقان سینوسی، بهبود علائم آلرژی و درمان سرفه خشک مناسب است. قرص روز مگافن باید به طور منظم تا پایان دوره توصیه شده پزشک مصرف شود و همچنین قرص شب مگافن با توجه به اینکه حاوی کلرفنیرآمین بوده و می‌تواند خواب راحت‌تری در زمان بیماری به ارمغان داشته باشد را باید پیش از خواب با یک لیوان پر از آب میل بفرمایید.

دارو درمانی سرفه خشک

فرمولاسیون خوب این ترکیب دارویی بسیار کامل بوده و آن را در ذهن افراد جامعه نیز به بهترین قرص برای سرفه خشک تبدیل کرده است. این ترکیبات با توجه به پوشش ویژه‌ای که دارند برای درمان سرفه خشک و دیگر مشکلات یاد شده مورد استفاده قرار می‌گیرند.

اگرچه محصول معرفی شده بهترین قرص برای سرفه خشک است اما باید توجه داشت نباید برای استفاده طولانی مدت در نظر گرفته شود چرا که احتمال دارد عوارض جانبی نیز به همراه داشته باشد. در صورتی که پس از نهایتا دو هفته درمان سرفه خشک چه با روش‌های خانگی و چه دارو درمانی انجام نشد فورا به پزشک متخصص مراجعه کنید.

 

نتیجه‌گیری

سرفه خشک می‌تواند به دلایل مختلفی بروز کند و درمان سرفه خشک بستگی به علت زمینه‌ای دارد. استفاده از داروهای بدون نسخه یا تجویزی طبق نظر پزشک، تغییرات در سبک زندگی و درمان‌های خانگی می‌تواند به کاهش علائم و درمان سرفه خشک کمک کند. از آن‌جا که یکی از متداول‌ترین سوالات در زمان مراجعه به پزشک این است که برای سرفه خشک چی بخوریم؟ ما سعی کرده‌ایم در این مقاله به توضیح کاملی در مورد انواع درمان سرفه خشک و اعلام بهترین دارو برای سرفه خشک بپردازیم.

محصولات مگافن که تولید شرکت داروسازی کیش مدیفارم هستند با ترکیبات خاص خود، می‌توانند به طور موثر در درمان سرفه خشک کمک کنند. اگر علائم سرفه خشک شما پس از مصرف داروها و درمان‌های خانگی بهبود نیافت، بهتر است به پزشک مراجعه کنید تا علت زمینه‌ای مشخص و داروی سرفه خشک به طور مناسب برای شما توصیه و تجویز شود.

نوشیدن مایعات به اندازه کافی، ترکیب آب لیمو و عسل، دمنوش‌های زنجبیل نعنا و آویشن، بخور آب گرم به همراه چند قطره اکالیپتوس، غرغره آب نمک و میل کردن مواد غذایی رقیق و گرم مانند سوپ می‌تواند بهترین دارو برای سرفه خشک خفیف در نظر گرفته شود.

به یاد داشته باشید، تمام موارد مذکور به منظور آگاهی بیشتر جامعه و افزایش سطح سلامت کشور عزیزمان بوده و قطعا جایگزین دستورات و توصیه‌های پزشک معالج نخواهد شد. پزشک با پایش شرایط فرد و در نظر گرفتن عوامل مختلف بهترین دارو برای سرفه خشک را به شما پیشنهاد می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *